Claraliv siger

Min varmeste anbefaling❤️
Lena Mie er en uundværlig støtte. Efter kun tre samtaler mærker jeg allerede, jeg står mere modigt og kraftfuldt i mig selv.

I foråret var jeg på et healings kursus, hvor jeg kom i kontakt med traumer tilbage fra da jeg blev født. Min underviser anbefalede at jeg tog kontakt til en SE terapeut, der kunne hjælpe mig med at forløse mine traumer. Hun anbefalede Lena Mie. “Jeg kunne anbefalede dig andre, men Lena er dygtig og vil matche dig rigtig godt. Hun har en blid og omsorgsfuld energi” sagde min underviser.

Jeg tænkte over om jeg kunne finde penge til sådan et forløb. Jeg har levet mange år i skyggen af barndommens overbevisninger, så jeg vidste at jeg ville have brug for tid til at genfinde mig selv på ny. Jeg snakkede med mig selv, og det blev klart for mig at det ville være en investering i mig selv og mine børns trivsel. Hvad kan være vigtigere..?

Nu har jeg talt med Lena Mie over tlf. tre gange. Første gang var jeg spændt på hvordan det ville fungerer at tale over skærm. Jeg blev positivt overrasket. Trods afstanden oplevede jeg Lena Mie så utrolig behagelig, nærværende og omsorgsfuld. Nu opleves det som en fordel at jeg sparer tiden på transporten, og at jeg i øvrigt kan sidde eller ligge trygt under min dyne, i mens Lena Mie holder et kærlig, anerkendende og ansvarsfuldt rum. Udover Lena Mies søde væsen, er det trygt at mærke hendes faglige kompetencer, som spiller ind i vores samtaler. Hun belyser tingene fra nye vinkler, og hun hjælper mig med at konkretiserer følelser der kan være svære at give form.
Jeg er vokset op i et hjem med misbrug og fysisk og psykisk sygdom, og har som voksen indledt relationer af lignende dysfunktionelle karakterer. Første gang jeg talte med Lena Mie, var mit nervesystem virkelig på arbejde. Lena Mie sendte healing og hjalp mig til at finde den ro, som jeg havde trængt til, men ikke selv kunne finde.

Tiden har været moden for mig, til at flytte min bevidsthed og til at træffe nye og mere selvkærlige valg. Lena Mie er en uundværlig støtte i denne proces. Jeg bliver badet i omsorg, og kærlige opmærksomheds punkter, hvor jeg kan forfine min bevidsthed og handlemåder. Jeg har brug for hjælpen udefra, til at støtte mig  i alt det jeg mærker stærk indefra. Vi taler sammen ca 1 t. hver måned. Vi kommer omkring følsomme emner, men jeg er føler mig alle gange samlet, når vi afslutter en session.

Efter kun tre samtaler mærker jeg allerede at jeg står mere modigt og kraftfuldt i mig selv.

Hjertelig tak Lena Mie❤️

Benedikte siger

Jeg mødte Lena for første gang for 5 år siden, da jeg blev sygemeldt med stress. Gennem samtaler og healing fandt jeg hjem til mig selv igen og jeg har siden konsulteret Lena med jævne mellemrum.
Uanset om vi mødes fysisk eller over telefonen, så føles det trygt og godt. Lena skaber et rum, hvor der er plads til at være sig selv og til tårer, vrede og masser af grin.
Lena er ærlig, kærlig, opmuntrende og  støttende og til hver eneste session har jeg følt mig set og forstået – og fået Lenas klarsyn på alt det, jeg  ikke kunne se eller forstå.
Jeg får masser af aha-oplevelser til en session med Lena og jeg føler mig altid klogere, fuld af handlekraft og meget lettere om hjertet, når sessionen er slut.
Lena får mine varmeste anbefalinger.

Noget om Coronavirus


CORONAVIRUS
En pandemi har ramt os og Danmark tager ansvar og lukker ned. Kræfterne fokuseres på det, der er vigtigt. Vi opfordres til at udvise samfundssind, ved at tage ansvar og tilpasse vores adfærd med tanke på vores fysisk svage og udsatte medmennesker.

Denne krise påvirker os alle med psykisk og mentalt stress.
Vores hverdag forandrer sig og nye typer af udfordringer og bekymringer trænger sig på. Det kræver ressourcer hos os, som rækker ud over det sædvanlige og nogle vil opleve at blive rykket ud af deres komfortzone, med risiko for at miste fodfæstet og føle tab af kontrol.

Det er der ikke noget farligt ved, men det kan opleves meget skræmmende og det kan blive en vanskeligere opgave at genfinde balancen, når dagligdagens velkendte rutiner og forudsigelighed har ændret sig markant og verden omkring os, fylder os med alarmer.

Hjælp til selvhjælp.
Flere kan få brug for en hjælpende hånd til at genfinde deres naturlige balance fysisk, psykisk og mentalt, således at deres ressourcer igen kan sættes i spil.

Healing og spirituel vejledning, kan være en hjælp til selvhjælp. Det kan hjælpe til samling og klarhed.

Husk naturen. Vi må gerne opholde os udenfor, så længe vi holder afstand. Jeg vil opfordre alle til at give nyhederne en daglig pause og søge ud i naturen. Naturen giver ro og ny energi, den stimulerer sanserne og renser luftveje. Lidt motion, som en god gå- løbe- eller cykeltur, stimulerer vores kredsløb, det har vi godt af. Det hjælper os ned i kroppen og giver ro til hjernen.

Dette er også en tid hvor vi kan blive opmærksomme på vores vaner og reaktionsmønstre. Nogle er hensigtsmæssige, andre har måske brug for et kærligt gennemsyn. Måske opdager vi nye ting om os selv, som vi ikke var klar over. Tag det som en gave, hvis det er svært, så træk vejret ned i maven 3-5 gange og se om ikke verden bliver stående. Husk at være tålmodig og omsorgsfuld med dig selv og andre.

 

Samfundssind.
Vi har alle et ansvar for at holde os selv sunde og raske, og sætte samfundets sikkerhed og behov først. Vi må huske at udvise tålmodighed og overbærenhed med hinanden og tilbyde vores hjælp og ressourcer hvor de er relevante.

Verden er her stadig. Vi lever og har brug for hinanden.

 

I tråd med dette tilbyder jeg 50% rabat på alle telefonsessions i marts og april måned. 

Kærlig hilsen Lena Mie

Nytårsfortsætter.

Tænker du i nytårsfortsæt?
I dette blogindlæg kommer jeg med en anderledes indgangsvinkel til det at lave nytårsfortsæt. Der er spørgsmål, som kan hjælpe dig til at lave nytårsfortsæt, der giver mere overskud og nærvær i hverdagen og som kan flytte dig tættere på det, du gerne vil. Som en lille bonus info til dig, så er det er ikke kun til Nytår, det giver mening – Det kan bruges hele året.

Et typisk nytårsfortsæt er ofte rettet mod en tilpasning af adfærd. “Fra nu af vil jeg…  træne mere, spise sundere, være en bedre mor/far, kæreste, kollega, osv. Eller man sætter sig mål om dette eller hint. For eksempel, at man ønsker at tabe ekstra kilo, holde op med at ryge osv. Du genkender det sikkert. Det ender ofte med at blive ved de gode intentioner. Det kan du ændre på, bare ved at mærke lidt mere efter.

Et skifte i energien.
Jeg ser årsskiftet, som et muligt skifte i energien. Både noget der kommer ude fra i kraft af året, der skifter, men også en mulighed for et bevidst indre energiskifte. Jeg foretager en indre status over mig selv som menneske og over mit liv. Jeg mærker efter, hvad der ikke tjener mig mere og hvad nyt der er vokset frem. Noget kan med fordel efterlades i året, der er gået og noget er måske ved at spire frem og skal have mere opmærksomhed i året der kommer. Andet er modnet og har vokset stærkt. Alt sammen i kraft af de udfordringer og med- og modgange, det forgange år har budt på.

Som en gammel frakke jeg har brugt, tømmer jeg lommerne og sorterer i indholdet. Skal noget skiftes ud? Er der mon noget jeg er færdig med, som ligger der bare for en sikkerheds skyld, eller havde jeg glemt det, ligger det bare i lommen og optager pladsen for noget andet. Fokus kan flyttes mellem de forskellige områder af livet, f. eks. familie, karriere, sociale relationer, økonomi, fritid, du bestemmer selv, hvor det giver mening at gøre status.

Man kan spørge sig selv:
– Hvor var jeg for et år siden?
– Hvad har jeg at være taknemmelig over fra året, der er gået?
– Hvad er lykkedes?
– Hvad er jeg glad for?
– Hvad vil jeg fortsætte med og bygge videre på?
– Hvad har udtjent sig selv?
– Er noget afsluttet?
– Hvad kræver stadig min opmærksomhed og hvorfor?
– Er tingene stadig i proces og går det den rigtige vej?
– Går jeg i ring?
– Skal jeg holde fast og holde ud, eller skal jeg give slip?

Et kig under gulvtæppet.
Er der noget jeg helst ikke vil konfronteres med, noget jeg undgår, men som alligevel larmer og bliver ved med at vise sig? Årsskiftet er en god mulighed for at tage det frem i lyset og mærke mere omhyggeligt på tingene og være mere undersøgende og nysgerrig.
– Hvorfor hænger jeg fast i det?
– Er det et behov for tryghed, eller har jeg af en anden grund undgået det?
– Stoler jeg ikke på, at det kan gøre mig noget godt? 
– Tror jeg, kræver det mere end jeg kan magte?
– Mangler jeg mod eller er jeg bare doven?
– Er jeg i tvivl?
– Har jeg brug for hjælp? – Hvis ja, hvem eller hvad kan hjælpe?
Der kan være mange ting man undgår og mange bagvedliggende årsager. Men summen i vores indre energibalance er, at den risikere at gå i minus, hvis vi forsøger at lukke øjnene for det og ikke tager stilling.


Ikke kun til nytår…!

Jeg gemmer mine nedskrevne noter, fra min refleksion og tager dem frem i løbet af året. Så kan jeg holde mig selv op på de ting jeg har noteret og dermed tage mig selv alvorligt. De fokus punkter jeg har noteret kan. hvor det giver mening, bruges til at udforme en plan over året der kommer. Jeg udmåler tid for de enkelte punkter. Hvornår vil jeg have fokus på hvad og hvornår skal de være afsluttet. Det er altid åbent for redigering, hvis nye ting kommer til.

Jeg holder af, at give mig selv ro og rum til at skue indad for dernæst at bane vejen for at kunne skue udad og tage del i livet med større forståelse for,  hvem jeg er, hvor jeg er og hvad jeg gerne vil. Det gør mig mere fokuseret og målrettet med mit liv og jeg bliver bedre til at bruge mine kræfter og min energi, der hvor det betyder noget for MIG.

Jeg kan kun anbefale dig at gøre det samme, eller noget der ligner, bare på din egen måde.


Alt dette er tanker jeg gør mig ved årsskiftet
.
Hvis du kunne bruge noget af dette og er du interesseret i mere fra min blog, er du er velkommen til at følge mig på Facebook
.

De bedste hilsner LENA MIE

Marianne siger

Kære Lena!
…og kære alle jer, der læser det her:
Jeg har været og er så heldig at være i hænderne på Lena.
Healing, klarsyn, samtale terapi…..jeg har oplevet fantastisk meget hjælp hos Lena.
Jeg er 54 år og har gennem hele mit liv fra tid tll anden fundet god hjælp i det alternative.
Det kan være et stort gråt marked og jeg har derfor også oplevet at have mødt hjælp, der ikke var hjælp alligevel, hvor professionalismeen lå på et meget lille sted, Det gør den ikke her, Jeg bliver i den grad mødt som, den jeg er, Jeg er blevet hjulpet så fint igennem Lenas arbejde. Det her med at få de her aha-oplevelser- …..hvordan det jo for Søren hænger sammen….fortid, nutid, ens egne og andres handlingsmønstre…..ja, lidt vævende forklaringer.
Men! Jeg vil bare sige, at jeg er så GLAD og TAKNEMLIG for den hjælp til selvhjælp, jeg har fået og får hos Lena, Kærlig hilsen Marianne

Reiki kurser.

Jeg er nu certificeret Reikimester ved Marzcia Techau.
Jeg tilbyder Reiki I og Reiki II kurser på Bornholm. Kurserne varer to dage med ca 3 ugers mellemrum og foregår på Margrethevej 8, 3700 Rønne.
Jeg udbyder kun kurser i den udstrækning der er interesse. Ring eller skriv på 51339630, så bliver du noteret og jeg kontakter dig, når der er samlet et hold.
Jeg afholder også Reiki for faggrupper.
Reiki I :  
Pris 1500 Kr.
Reiki II: 
Pris 2000 Kr.
Ring eller skriv til mig, hvis du er interesseret i at komme på listen. 51339630

Bøger om SE-Metoden

“Væk Tigeren” : helbredelse af traumer : den naturlige evne til at forvandle overvældende oplevelser.  Af : Peter Levine.
 
“Den tavse stemme” : hvordan kroppens sprog kan opløse traumer og skabe velvære. Af Peter A. Levine.

Helbredelse af traumer (Hæftet) – En banebrydende metode til at gendanne kroppens visdom

Forfatter: Peter A. Levine.
 
“Traume Heling”  En guide til forløsning af traumer efter trafikuheld og andre ulykker.”
Af : Diane Poole Heller og Laurence S. Heller.
Citat : “Et traume er hvad som helst, der overvælder et menneskes evne til at mestre situationen.”

Andre bøger

“Lev i NUETS kraft” Af : Eckhart Tolle.
Citat: “Når der ikke er nogen vej ud, er der stadig altid en vej igennem.”

“Mit indre rum”  –  Samtaler med kroppen. Af Ole Kåre Føli. Manden bag:”Body selfdevelopment system”  Body sds. http://www.body-sds.dk/

 
“Sjæleskæbner” – nye beretninger om livet mellem livene. Af:  Michael Newton.


“Stjernebørn, indigobørn – hvem er de?” Af: Inger Brochmann.

“Det knuste hjertes visdom”Af : Lars Muhl

 

Behandlere & behandlingsformer der har inspireret mig

Rolfing.
 
Continuum movement.
 
Bevidsthedsberøring.
 
Body sds.
Psykolog Anne Soelberg.
Især hendes foredrag om særligt sensetive mennesker og angst og depression.
 
Kranio sakral terapi.
Jeg har selv gode erfaringer hos Pancy trommer: http://nexo.cylex.dk/firma/energien-v–pancy-trommer/11386298.html
Clairvoyant og healer Birgitte Pragst.
Clairvoyant og healer Marzcia Techau.
Se-metoden v. Pia Ruberno Fjelksted.
SE-metoden v. Ulla Rung Weeke. Skolen for psykosomatik.

Karen siger

Jeg har for nylig fået min første karmiske healing hos Lena. Det var dejligt forløsende at komme til dig Lena. Der dukkede en masse tanker og følelser op resten af dagen mht. mig selv, mine børn og børnenes far og alt det “tankespind” jeg går rundt med. Det var rart og det var også en “øjenåbner” for alt det “ballede” der er i mine forskellige relationer ! Jeg har fået stof til eftertanke ! Og nu med et håb og tro på at det er mig selv som skal og kan gøre noget ved min egen situation/smerte, hvis der skal ske en ændring til det bedre. Jeg føler mig så privilegeret fordi du kan hjælpe mig ! Tak til dig igen ! <3