Noget om Coronavirus


CORONAVIRUS
En pandemi har ramt os og Danmark tager ansvar og lukker ned. Kræfterne fokuseres på det, der er vigtigt. Vi opfordres til at udvise samfundssind, ved at tage ansvar og tilpasse vores adfærd med tanke på vores fysisk svage og udsatte medmennesker.

Denne krise påvirker os alle med psykisk og mentalt stress.
Vores hverdag forandrer sig og nye typer af udfordringer og bekymringer trænger sig på. Det kræver ressourcer hos os, som rækker ud over det sædvanlige og nogle vil opleve at blive rykket ud af deres komfortzone, med risiko for at miste fodfæstet og føle tab af kontrol.

Det er der ikke noget farligt ved, men det kan opleves meget skræmmende og det kan blive en vanskeligere opgave at genfinde balancen, når dagligdagens velkendte rutiner og forudsigelighed har ændret sig markant og verden omkring os, fylder os med alarmer.

Hjælp til selvhjælp.
Flere kan få brug for en hjælpende hånd til at genfinde deres naturlige balance fysisk, psykisk og mentalt, således at deres ressourcer igen kan sættes i spil.

Healing og spirituel vejledning, kan være en hjælp til selvhjælp. Det kan hjælpe til samling og klarhed.

Husk naturen. Vi må gerne opholde os udenfor, så længe vi holder afstand. Jeg vil opfordre alle til at give nyhederne en daglig pause og søge ud i naturen. Naturen giver ro og ny energi, den stimulerer sanserne og renser luftveje. Lidt motion, som en god gå- løbe- eller cykeltur, stimulerer vores kredsløb, det har vi godt af. Det hjælper os ned i kroppen og giver ro til hjernen.

Dette er også en tid hvor vi kan blive opmærksomme på vores vaner og reaktionsmønstre. Nogle er hensigtsmæssige, andre har måske brug for et kærligt gennemsyn. Måske opdager vi nye ting om os selv, som vi ikke var klar over. Tag det som en gave, hvis det er svært, så træk vejret ned i maven 3-5 gange og se om ikke verden bliver stående. Husk at være tålmodig og omsorgsfuld med dig selv og andre.

 

Samfundssind.
Vi har alle et ansvar for at holde os selv sunde og raske, og sætte samfundets sikkerhed og behov først. Vi må huske at udvise tålmodighed og overbærenhed med hinanden og tilbyde vores hjælp og ressourcer hvor de er relevante.

Verden er her stadig. Vi lever og har brug for hinanden.

 

I tråd med dette tilbyder jeg 50% rabat på alle telefonsessions i marts og april måned. 

Kærlig hilsen Lena Mie

Noget om nytårsfortsætter.

Tanker ved årsskiftet.

Jeg tænker ikke i nytårsfortsætter.

Et nytårsfortsæt er ofte rettet mod tilpasset adfærd. Et nytårsfortsæt vil typisk starte med: “fra nu af vil jeg være eller ikke være, eller gøre eller ikke gøre,” For eksempel, træne mere, spise sundt, være en bedre mor/far, søster/bror, hustru/mand osv. Eller man sætter sig mål om dette eller hint, som for eksempel at man ønsker at tabe ekstra kilo, holde op med at ryge osv. Du genkender det sikkert.

Et skifte i energien.

Jeg ser årsskiftet, som et muligt skifte i energien. Både noget, der kommer ude fra, i kraft af, at året skifter, men også en mulighed for et bevidst indre energiskifte, hvor jeg bevidst foretager en indre status over mig selv som menneske og over mit liv.

Som et hamskifte. En puppe der nu er for lille.

Noget har tjent sig selv ud og andet har modnet sig.
Jeg mærker efter.
Hvad tjener mig ikke mere og hvad nyt er vokset frem.
Noget kan med fordel efterlades i året, der er gået og noget er måske ved at spire frem. Andet er vokset stærkt og har modnet sig.
Alt sammen i kraft af de udfordringer og med- og modgange, det forgange år har budt på.

En gammel frakke.

Som en gammel frakke jeg har brugt, tømmer jeg lommerne og sorterer i indholdet. Skal noget skiftes ud? Er der mon noget jeg er færdig med, som ligger der bare for en sikkerheds skyld, eller som jeg har glemt jeg gik rundt med og nu bare tager plads for noget andet?

Hvad har jeg at være taknemmelig over fra året, der er gået?

Hvad er lykkedes?

Hvor var jeg for et år siden?

Hvad er jeg glad for?

Hvad vil jeg fortsætte med og bygge videre på?

Hvad har udtjent sig selv?

Er noget afsluttet?

Hvad kræver stadig min opmærksomhed? Hvorfor?
Er tingene stadig i proces?
Går det den rigtige vej?
Er de gået i stå?
Går jeg i ring?
Skal jeg holde fast og holde ud, eller skal jeg give slip?

Ligger der noget under gulvtæppet?

Er der noget, jeg fejer ind under gulvtæppet? Noget jeg helst ikke vil erkende, noget jeg undgår, men som alligevel larmer og bliver ved med at vise sig?

Årsskiftet er så en god mulighed for at tage det frem i lyset. Mærke efter, hvorfor det stadig vil have min opmærksomhed. Hænger jeg fast i det, som en tryghed, eller har jeg undgået det, fordi jeg ikke ønsker at skuffe dem jeg har kær? Stoler jeg ikke på, at det kan gøre mig noget godt, eller kræver det mere, end jeg tror jeg kan magte? Mangler jeg modet? Har jeg brug for hjælp?

Der kan være mange ting man undgår og mange bagvedliggende årsager. Men summen i energibalancen er at, den går i minus, hvis vi forsøger at lukke øjnene for det, der kalder på vores opmærksomhed.

Næste år ved denne tid.

Hvad vil jeg være taknemmelig for ved næste årsskifte og hvad vil jeg være ærgerlig over stadig hænger ved. Hvad kan jeg selv gøre for at skabe plads og give muligheder til mig selv?

Alt dette er tanker jeg gør mig ved årsskiftet.

Ro og rum.

Jeg holder af at give mig selv ro og rum til at skue indad for dernæst at bane vejen for at kunne skue udad og tage del i livet med større forståelse for, hvad jeg vil og hvem jeg er, samt med taknemmelighed og stolthed over det, jeg er lykkedes med. Men også med klarhed over, hvor jeg bruger min energi uhensigtsmæssigt.

Når året kommer.

Hvad året bringer os og byder os, kan vi ikke på forhånd vide, men hvis vi har brugt lidt tid på at søge indsigt og forståelse for os selv, har ryddet op og taget stilling, så er vi bedre rustet til at navigere i det nye år, der kommer.

Med dette vil jeg ønske Jer og dem I har kær, et vidunderligt Nyt År.

kærlig hilsen          

Lena Mie

Marianne siger

Kære Lena!
…og kære alle jer, der læser det her:
Jeg har været og er så heldig at være i hænderne på Lena.
Healing, klarsyn, samtale terapi…..jeg har oplevet fantastisk meget hjælp hos Lena.
Jeg er 54 år og har gennem hele mit liv fra tid tll anden fundet god hjælp i det alternative.
Det kan være et stort gråt marked og jeg har derfor også oplevet at have mødt hjælp, der ikke var hjælp alligevel, hvor professionalismeen lå på et meget lille sted, Det gør den ikke her, Jeg bliver i den grad mødt som, den jeg er, Jeg er blevet hjulpet så fint igennem Lenas arbejde. Det her med at få de her aha-oplevelser- …..hvordan det jo for Søren hænger sammen….fortid, nutid, ens egne og andres handlingsmønstre…..ja, lidt vævende forklaringer.
Men! Jeg vil bare sige, at jeg er så GLAD og TAKNEMLIG for den hjælp til selvhjælp, jeg har fået og får hos Lena, Kærlig hilsen Marianne

Reiki kurser.

Jeg er nu certificeret Reikimester ved Marzcia Techau.
Jeg tilbyder Reiki I og Reiki II kurser på Bornholm. Kurserne varer to dage med ca 3 ugers mellemrum og foregår på Margrethevej 8, 3700 Rønne.
Jeg udbyder kun kurser i den udstrækning der er interesse. Ring eller skriv på 51339630, så bliver du noteret og jeg kontakter dig, når der er samlet et hold.
Jeg afholder også Reiki for faggrupper.
Reiki I :  
Pris 1500 Kr.
Reiki II: 
Pris 2000 Kr.
Ring eller skriv til mig, hvis du er interesseret i at komme på listen. 51339630

Bøger om SE-Metoden

“Væk Tigeren” : helbredelse af traumer : den naturlige evne til at forvandle overvældende oplevelser.  Af : Peter Levine.
 
“Den tavse stemme” : hvordan kroppens sprog kan opløse traumer og skabe velvære. Af Peter A. Levine.

Helbredelse af traumer (Hæftet) – En banebrydende metode til at gendanne kroppens visdom

Forfatter: Peter A. Levine.
 
“Traume Heling”  En guide til forløsning af traumer efter trafikuheld og andre ulykker.”
Af : Diane Poole Heller og Laurence S. Heller.
Citat : “Et traume er hvad som helst, der overvælder et menneskes evne til at mestre situationen.”

Andre bøger

“Lev i NUETS kraft” Af : Eckhart Tolle.
Citat: “Når der ikke er nogen vej ud, er der stadig altid en vej igennem.”

“Mit indre rum”  –  Samtaler med kroppen. Af Ole Kåre Føli. Manden bag:”Body selfdevelopment system”  Body sds. http://www.body-sds.dk/

 
“Sjæleskæbner” – nye beretninger om livet mellem livene. Af:  Michael Newton.


“Stjernebørn, indigobørn – hvem er de?” Af: Inger Brochmann.

“Det knuste hjertes visdom”Af : Lars Muhl

 

Behandlere & behandlingsformer der har inspireret mig

Rolfing.
 
Continuum movement.
 
Bevidsthedsberøring.
 
Body sds.
Psykolog Anne Soelberg.
Især hendes foredrag om særligt sensetive mennesker og angst og depression.
 
Kranio sakral terapi.
Jeg har selv gode erfaringer hos Pancy trommer: http://nexo.cylex.dk/firma/energien-v–pancy-trommer/11386298.html
Clairvoyant og healer Birgitte Pragst.
Clairvoyant og healer Marzcia Techau.
Se-metoden v. Pia Ruberno Fjelksted.
SE-metoden v. Ulla Rung Weeke. Skolen for psykosomatik.

Karen siger

Jeg har for nylig fået min første karmiske healing hos Lena. Det var dejligt forløsende at komme til dig Lena. Der dukkede en masse tanker og følelser op resten af dagen mht. mig selv, mine børn og børnenes far og alt det “tankespind” jeg går rundt med. Det var rart og det var også en “øjenåbner” for alt det “ballede” der er i mine forskellige relationer ! Jeg har fået stof til eftertanke ! Og nu med et håb og tro på at det er mig selv som skal og kan gøre noget ved min egen situation/smerte, hvis der skal ske en ændring til det bedre. Jeg føler mig så privilegeret fordi du kan hjælpe mig ! Tak til dig igen ! <3

Jimmy Andersen siger

Kære Lena. Jeg vil gerne sige tusinde Tak for det du gjorde for mig i går, jeg har sovet en hel nat uden at vågne pga. Smerter for første gang i meget meget lang tid. Da jeg vågnede her til morgen havde jeg ingen smerter nogen steder!!!!! Mærkeligt…. En meget mærkelig følelse når man er vant til at leve med smerte pga. Forskellige ulykker i gennem livet. Svært umiddelbart at tro på men den er god nok!!! Er træt der hvor der tidligere var smerter men det føles fantastisk. Jeg er en type der er bange for at glæde mig alt for meget fordi jeg er bange for at blive skuffet, men lige nu tillader jeg mig at glæde mig. Jeg ved ikke hvordan jeg kan takke dig nok, men hvis hvis det her holder har du ændret mit liv. Kærlig hilsen Jimmy

Malene siger

Kære Lena. Tak for alt indtil videre. Jeg har haft glæde af et forløb sammen med dig i Karmisk healing, hvilket jeg klart vil anbefale andre. På bare 3 gange, over 3 måneder har det gjort nogle helt fantastiske ting for mig. Jeg har på meget kort tid lært at turde stå ved mig selv. Sige klart fra og gøre meget tydeligt overfor mig selv og andre, hvad jeg vil og ikke vil. Jeg har lært at være sammen med min mor på en klart mere positiv måde. Tro på jeg er god nok som den jeg er. Jeg sukker ikke efter accept fra min mor mere. Jeg er som jeg skal være og det ser det også ud til hun har accepteret. Jeg tør nu sige noget i store forsamlinger, hvilket jeg aldrig har gjort før. Jeg er gået i gang med processen, “Hvad vil jeg med mit liv fremadrettet, og hvad er meningen med min plads her i livet”. Jeg har fået healing af gamle sår i krop og hjerte. Lena har blandt andet healet problematiske relationer i mit liv, således at jeg mærker en bedring, også når jeg er sammen med dem. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger af Lena og hendes kunnen og hendes trygge, rolige og kærlige måde at gøre tingene på. Tusinde tak Lena <3