Claraliv siger

Min varmeste anbefaling❤️
Lena Mie er en uundværlig støtte. Efter kun tre samtaler mærker jeg allerede, jeg står mere modigt og kraftfuldt i mig selv.

I foråret var jeg på et healings kursus, hvor jeg kom i kontakt med traumer tilbage fra da jeg blev født. Min underviser anbefalede at jeg tog kontakt til en SE terapeut, der kunne hjælpe mig med at forløse mine traumer. Hun anbefalede Lena Mie. “Jeg kunne anbefalede dig andre, men Lena er dygtig og vil matche dig rigtig godt. Hun har en blid og omsorgsfuld energi” sagde min underviser.

Jeg tænkte over om jeg kunne finde penge til sådan et forløb. Jeg har levet mange år i skyggen af barndommens overbevisninger, så jeg vidste at jeg ville have brug for tid til at genfinde mig selv på ny. Jeg snakkede med mig selv, og det blev klart for mig at det ville være en investering i mig selv og mine børns trivsel. Hvad kan være vigtigere..?

Nu har jeg talt med Lena Mie over tlf. tre gange. Første gang var jeg spændt på hvordan det ville fungerer at tale over skærm. Jeg blev positivt overrasket. Trods afstanden oplevede jeg Lena Mie så utrolig behagelig, nærværende og omsorgsfuld. Nu opleves det som en fordel at jeg sparer tiden på transporten, og at jeg i øvrigt kan sidde eller ligge trygt under min dyne, i mens Lena Mie holder et kærlig, anerkendende og ansvarsfuldt rum. Udover Lena Mies søde væsen, er det trygt at mærke hendes faglige kompetencer, som spiller ind i vores samtaler. Hun belyser tingene fra nye vinkler, og hun hjælper mig med at konkretiserer følelser der kan være svære at give form.
Jeg er vokset op i et hjem med misbrug og fysisk og psykisk sygdom, og har som voksen indledt relationer af lignende dysfunktionelle karakterer. Første gang jeg talte med Lena Mie, var mit nervesystem virkelig på arbejde. Lena Mie sendte healing og hjalp mig til at finde den ro, som jeg havde trængt til, men ikke selv kunne finde.

Tiden har været moden for mig, til at flytte min bevidsthed og til at træffe nye og mere selvkærlige valg. Lena Mie er en uundværlig støtte i denne proces. Jeg bliver badet i omsorg, og kærlige opmærksomheds punkter, hvor jeg kan forfine min bevidsthed og handlemåder. Jeg har brug for hjælpen udefra, til at støtte mig  i alt det jeg mærker stærk indefra. Vi taler sammen ca 1 t. hver måned. Vi kommer omkring følsomme emner, men jeg er føler mig alle gange samlet, når vi afslutter en session.

Efter kun tre samtaler mærker jeg allerede at jeg står mere modigt og kraftfuldt i mig selv.

Hjertelig tak Lena Mie❤️

Benedikte siger

Jeg mødte Lena for første gang for 5 år siden, da jeg blev sygemeldt med stress. Gennem samtaler og healing fandt jeg hjem til mig selv igen og jeg har siden konsulteret Lena med jævne mellemrum.
Uanset om vi mødes fysisk eller over telefonen, så føles det trygt og godt. Lena skaber et rum, hvor der er plads til at være sig selv og til tårer, vrede og masser af grin.
Lena er ærlig, kærlig, opmuntrende og  støttende og til hver eneste session har jeg følt mig set og forstået – og fået Lenas klarsyn på alt det, jeg  ikke kunne se eller forstå.
Jeg får masser af aha-oplevelser til en session med Lena og jeg føler mig altid klogere, fuld af handlekraft og meget lettere om hjertet, når sessionen er slut.
Lena får mine varmeste anbefalinger.

Marianne siger

Kære Lena!
…og kære alle jer, der læser det her:
Jeg har været og er så heldig at være i hænderne på Lena.
Healing, klarsyn, samtale terapi…..jeg har oplevet fantastisk meget hjælp hos Lena.
Jeg er 54 år og har gennem hele mit liv fra tid tll anden fundet god hjælp i det alternative.
Det kan være et stort gråt marked og jeg har derfor også oplevet at have mødt hjælp, der ikke var hjælp alligevel, hvor professionalismeen lå på et meget lille sted, Det gør den ikke her, Jeg bliver i den grad mødt som, den jeg er, Jeg er blevet hjulpet så fint igennem Lenas arbejde. Det her med at få de her aha-oplevelser- …..hvordan det jo for Søren hænger sammen….fortid, nutid, ens egne og andres handlingsmønstre…..ja, lidt vævende forklaringer.
Men! Jeg vil bare sige, at jeg er så GLAD og TAKNEMLIG for den hjælp til selvhjælp, jeg har fået og får hos Lena, Kærlig hilsen Marianne

Karen siger

Jeg har for nylig fået min første karmiske healing hos Lena. Det var dejligt forløsende at komme til dig Lena. Der dukkede en masse tanker og følelser op resten af dagen mht. mig selv, mine børn og børnenes far og alt det “tankespind” jeg går rundt med. Det var rart og det var også en “øjenåbner” for alt det “ballede” der er i mine forskellige relationer ! Jeg har fået stof til eftertanke ! Og nu med et håb og tro på at det er mig selv som skal og kan gøre noget ved min egen situation/smerte, hvis der skal ske en ændring til det bedre. Jeg føler mig så privilegeret fordi du kan hjælpe mig ! Tak til dig igen ! <3

Jimmy Andersen siger

Kære Lena. Jeg vil gerne sige tusinde Tak for det du gjorde for mig i går, jeg har sovet en hel nat uden at vågne pga. Smerter for første gang i meget meget lang tid. Da jeg vågnede her til morgen havde jeg ingen smerter nogen steder!!!!! Mærkeligt…. En meget mærkelig følelse når man er vant til at leve med smerte pga. Forskellige ulykker i gennem livet. Svært umiddelbart at tro på men den er god nok!!! Er træt der hvor der tidligere var smerter men det føles fantastisk. Jeg er en type der er bange for at glæde mig alt for meget fordi jeg er bange for at blive skuffet, men lige nu tillader jeg mig at glæde mig. Jeg ved ikke hvordan jeg kan takke dig nok, men hvis hvis det her holder har du ændret mit liv. Kærlig hilsen Jimmy

Malene siger

Kære Lena. Tak for alt indtil videre. Jeg har haft glæde af et forløb sammen med dig i Karmisk healing, hvilket jeg klart vil anbefale andre. På bare 3 gange, over 3 måneder har det gjort nogle helt fantastiske ting for mig. Jeg har på meget kort tid lært at turde stå ved mig selv. Sige klart fra og gøre meget tydeligt overfor mig selv og andre, hvad jeg vil og ikke vil. Jeg har lært at være sammen med min mor på en klart mere positiv måde. Tro på jeg er god nok som den jeg er. Jeg sukker ikke efter accept fra min mor mere. Jeg er som jeg skal være og det ser det også ud til hun har accepteret. Jeg tør nu sige noget i store forsamlinger, hvilket jeg aldrig har gjort før. Jeg er gået i gang med processen, “Hvad vil jeg med mit liv fremadrettet, og hvad er meningen med min plads her i livet”. Jeg har fået healing af gamle sår i krop og hjerte. Lena har blandt andet healet problematiske relationer i mit liv, således at jeg mærker en bedring, også når jeg er sammen med dem. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger af Lena og hendes kunnen og hendes trygge, rolige og kærlige måde at gøre tingene på. Tusinde tak Lena <3